FacebookПідписатися на RSS

РЕЗУЛЬТАТИ ОСВІТНІХ КОНКУРСІВ «Брейн Ринг 2024 - Весняна сесія»

Багато учнів зазнають труднощів у навчанні, через відсутність мотивації. Часто, формальне навчання може здаватися нудним і нецікавим, що може зменшити прагнення учнів до отримання нових знань. Однак, ми можемо внести нотку змагання в навчальний процес!

Прагнення до змагання - основа людської психології. Воно підхльостує розвиток і дає поштовх мотивації. Освітній конкурс«Брейн Ринг»надає можливість усім учасникам проявити себе, тренувати концентрацію уваги та показати свій рівень знань.

Участь в освітніх конкурсах«Брейн Ринг»відкриває широкі можливості для перевірки знань не тільки з інформатики, а й з інших предметів. Крім того, це чудова можливість повторити пройдений матеріал і розвинути свої комп'ютерні навички, оскільки конкурс проводиться онлайн.

Основна мета конкурсу з інформатики«Брейн Ринг»— підвищення інтересу та мотивації учнів до предмета, що вивчається. На відміну від олімпіад, у конкурсі присутні завдання різного рівня складності, що дає змогу всім учням, незалежно від рівня підготовки, проявити свої знання та вміння. Крім того, після проведення конкурсу вчителі можуть проаналізувати відповіді своїх учнів і виявити теми, в яких вони відчувають труднощі.

Вітаємо переможців конкурсу, які набрали найбільшу кількість очок! Переможці отримають дипломи I, II і III ступеня - учениці 11-А класу ліцею №4 Ірину АРШУЛІК та Анастасію НІМЕЦЬ. Крім того, учасники отримають ручку «Брейн Ринг».

/Files/images/2024/брейн-ринг.jpg

/Files/images/2024/досягнення.jpg

/Files/images/2024/НАГОРОДИ.jpg

Конкурс «Брейн-ринг 2024 - Весняна сесія» завершено. Висловлюємо щиру подяку всім, хто брав участь. Ми сподіваємося, що ви отримали задоволення від участі та отримали нові знання!

/Files/images/2024/ЦІЛІ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 30