FacebookПідписатися на RSS

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МАТЕМАТИКИ!

Щорічно 14 березня відзначається нове наукове свято – Міжнародний день математики. Отож з нагоди даної події, з метою формування пізнавального інтересу учнів до вивчення математики, поглиблення здобутих на уроках знань, створення сприятливої атмосфери і взаємоповаги між учнями та вчителями, для учнів 5- А класу вчитель математики Людмила Зелінська організувала урок- гру «Математичний олімп».
П’ятикласники, працюючи в командах, випробовували свої сили в різнопланових конкурсах- теоретичних, логічних, практичних. Працювали з числами, фігурами, головоломками, ребусами. Впродовж заходу вчитель мотивувала учнів до досягнень як у навчанні, так і в житті. Школярі показали хороші знання з математики та отримали позитивні емоції.
Не залишились у цей день поза увагою й інші школярі закладу, оскільки для них різноманітні головоломки з «сірникової математики» організував впродовж перерв вчитель математики Віктор Романюк.
Учні із захопленням виконували завдання, або ж спостерігали з цікавістю, як виконували інші. Завдання зацікавили навіть педагогів закладу, бо ж кожен розуміє: «Як не крутись - без математики не обійтись!»
Фото - у фейсбук на сторінці "Рожищенський ліцей №4"
Кiлькiсть переглядiв: 13