FacebookПідписатися на RSS

В ЛІЦЕЇ ЗАВЕРШИЛАСЬ ДЕКАДА УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ

"У кожній людині є сонце…Тільки не треба його гасити”. Цей вислів мудреця Сократа став девізом під час проведення відкритих нестандартних уроків та виховних заходів у нашому ліцеї в рамках декади української мови та літератури.

У рамках декади відбулося ряд заходів:

мовознавча гра-вікторина ’’У царстві української мови’’ у 5-В класі, вчитель Янчинська Н.В.;

відкритий урок з української літератури ’’Ідея зіткнення неповторності й буденності в ’’Кольорових мишах’’ Ліни Костенко у 7-В класі, вчитель Ковальчук М.О.;

конкурс читців поезії Лесі Українки ’’Мій любий краю!, класні керівники 2-4 класів;

брейн-ринг ’’Рідна мово, живи і процвітай!’’ у 5-А класі, вчитель Матвійчук М.О.;

літературний квест-гра ’’Шлях до Т. Шевченка’’ (’’Правда чи фейк. Що ви знаєте про Тараса Шевченка’’) у 8-А класі, класний керівник Царюченко В.В.;

урок-відкриття з української літератури ’’Життєвий і творчий шлях Лесі Українки. Драматична спадщина’’ у 10-Б класі, вчитель Царюченко В.В.

Усі вищезазначені заходи були організовані та проведені на високому науковому та методичному рівнях. Учителі щодня виховують любов до рідного слова, повагу до історії народу, його звичаїв, традицій. Особлива увага під час тижня була приділена творчості Тараса Григоровича та Лесі Українки. Їх творчість надихає нас, українців, на героїчні вчинки в ім'я рідної землі.Фото заходів можна переглянути на сторінці ліцею у фейсбук.

Кiлькiсть переглядiв: 19