FacebookПідписатися на RSS

У ЛІЦЕЇ РОЗПОЧАЛАСЬ ДЕКАДА ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

Сучасна освіта покликана створити умови для інтелектуального, соціального, матеріального, фізичного розвитку і саморозвитку дитини як особистості.

Діти початкових класів – “першовідкривачі” світу. Як? Де? Чому? Що? Звідки? З такими запитання постійно звертаються вони до дорослих. І ми повинні вчити їх активно пізнавати життя, а у початкових класах НУШ це пізнання проходить у формі гри.

Кожна дитина має до чогось певні здібності. Наше завдання ­– відшукати найменші пагінці таланту, розвивати їх. Адже в майбутньому житті стануть у пригоді міцна пам’ять, гостре око, хороший смак, образне мовлення. Все це виховується і розвивається під час виконання різних творчих робіт.

Ні для кого не секрет, що запорукою успішного навчання є глибока зацікавленість учнів у вивченні того чи іншого предмета. Тому кожен вчитель і намагається всіма доступними способами зацікавити учнів предметом, який він викладає.Одним з найбільш дієвих засобів в досягненні цієї мети є добре продумана і організована позакласна робота, адже вона сприяє виявленню і розвитку здібностей учнів, вимагає від учителів великого творчого потенціалу.

Найбільше форм і видів позакласної діяльності можна побачити під час проведення предметних тижнів. Адже предметні тижні дозволяють внести цікаві заходи та інноваційні технології до освітнього процесу, вдосконалити організаційні якості вчителів та розвивати організаційні здібності учнів.

21 листопада у нашому ліцеї розпочалась декада початкових класів, яка впродовж першого тижня проходитиме під девізом: "Граємось - навчаємось".

У 1-Б класі навчання у грі пов'язали з жовтим кольором, оскільки жовтий колір - це колір розвитку, він додає бадьорості, стимулює розумові процеси . Хочете встигати в школі - вирішуйте задачки з жовтими ручками.

Він найбільш сприятливий для гостроти зору.

Кiлькiсть переглядiв: 52