FacebookПідписатися на RSS

Як Приватбанк зустрічав гостей

У всесвітній день фінансової грамотності учні 8-х класів Рожищенського НВК №4 з директором школи Яблонським Юрієм здійснили екскурсію у Рожищенське відділення ПриватБанку, щоб ознайомитися з роботою цієї фінансової установи та дізнатися про можливості, які відкриваються перед людьми, що співпрацюють з нею, користуються її послугами.

Директор Рожищенського відділення ПриватБанку Сергій Сопронюк розповів школярам багато цікавого: що таке банк, які функції він виконує, як з'явилися перші гроші і які форми розрахунків побутували, коли їх ще не було, історію створення ПриватБанку, який входить до групи нових комерційних банків, що здійснюють універсальні фінансові операції з різними організаціями за власний рахунок.
Учнів у цікавій і доступній формі ознайомили з банківськими послугами, які здійснює ПриватБанк для дітей для дітей їхнього віку, проінформували про картку юніора, на яку можна накопичувати заощадження з кишенькових грошей, з якого віку можна одержати перший кредит.

Екскурсантам продемонстрували сучасну техніку, якою послуговуються в ПриватБанку, і навіть дозволили перерахувати гроші на спеціальній машині, перевірити, справжні чи фальшиві грошові купюри.
Працівники ПриватБанку підготували для восьмикласників вікторину. Хто правильно відповів на запитання, одержав поповнення рахунку мобільного телефону за допомогою різних платіжних систем через мережу Інтернет. На згадку про зустріч кожен учень отримав подарунки: картки юніора (за бажанням), фірмові ручки та магніти ПриватБанку, а Рожищенський НВК №4 - ксерокс. На завершення школярі мали змогу почути відповіді на ті запитання, які їх цікавили.
/Files/images/foto_vesna_2014/676767.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 460