FacebookПідписатися на RSS

Проблемний семінар "Організація науково-дослідницької діяльності вчителів"

16 грудня на базі нашого НВК за участю Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся проблемний семінар для заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів району з теми «Організація науково-дослідницької діяльності вчителів».

Розпочали семінар начальник відділу освіти райдержадміністрації А.С.Клімчук та завідувач районним методичним кабінетом В.А.Сидорук, які наголосили про важливе значення даної теми семінару та значимість даної роботи з педагогами. Після відкриття семінару кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту освіти ВІППО І.В.Турчик презентувала комплексно-цільову програму розвитку науково-дослідницької діяльності вчителів. Практичним досвідом реалізації даного питання в навчальному закладі поділилась з колегами заступник директора з навчально-виховної роботи Л.М.Зелінська.

У практичному блоці семінару було проведено діагностування на визначення рівня саморозвитку в професійно-педагогічній діяльності та визначення факторів впливу на розвиток і саморозвиток педагогів.

На завершення семінару директор навчально-виховного комплексу №4 Ю.М.Яблонський презентував навчальний заклад, а учні школи привітали учасників семінару колоритними номерами художньої самодіяльності.

/Files/images/2016/DSCN9830.JPG/Files/images/2016/DSCN9843.JPG

/Files/images/2016/DSCN9862.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 645