FacebookПідписатися на RSS

Тиждень спорту в НВК №4


З метою формування здорового способу життя, розвитку олімпійського руху в місті і зміцнення здоров’я школярів з 10 по 14 вересня проходив Всеукраїнський олімпійський тиждень. Учні НВК №4 брали участь в різноманітних спортивних змаганнях, присвячених цьому дійству. Проводились турніри в РДЮСШ на призи клубу «Шкіряний м’яч», в якому учні середніх класів вибороли друге місце, а учні старших класів – третє місце. Також відбулася маса загальношкільних змагань. Дівчата грали в волейбол, хлопці – у футбол. Молодшим класам вчителі фізичної культури влаштували естафети «Веселі старти».

У п’ятницю, 14-го вересня, до уваги учнів НВК №4 були представлені фільми та мультфільми про зародження олімпійських ігор та участь наших спортсменів вже незалежної України у цих змаганнях. Того ж дня відбувся масовий пробіг вулицями Рожища, в якому брали участь як діти, так і вчителі НВК №4.

Всі учасники не тільки ознайомилися з олімпійською історією, змагалися у різних видах спорту, а також отримали цінні подарунки та запаслися приємними враженнями.


Кiлькiсть переглядiв: 571