FacebookПідписатися на RSS

Учня 7 класу вразило електричним струмом.

50% опіків тіла від удару струмом отримала 12-річна дитина у Рожищі. Хлопчика відкинуло між з’єднання вагону, тож він травмував ще й ногу, - повідомили у прес-службі міліції на Львівській залізниці.
Так, як вже інформували Волинські Новини, на залізничній станції Рожище Львівської залізниці 12-річний мешканець міста виліз на вагон та був уражений електричним струмом контактної мережі.
О 19.30 годині черговий по станції Рожище виявив неповнолітнього 12-річного хлопчика ураженого електричним струмом.
П’ятеро друзів, як з’ясувалось, свій вільний час вирішили провести за розвагами на залізниці. Один з хлопчаків запропонував вилізти на вагони та подивитись на вид зверху. Усі відмовились, оскільки знали, що це небезпечно, проте хлопчина вважав, що нічого страшного з ним не трапиться, однак отримав шкоду здоров’ю та опинився в лікарні.
На залізничній колії на відстої стояли порожні вагони-хопери - зерновози, от хлопчина і заліз на верх. Однак отримав ураження струмом контактної мережі. Сила струму утвореної електричної дуги становить небезпеку для життя. Від удару струмом хлопчака відкинуло в сторону між з’єднання вагонів, в результаті падіння він травмував ще й ногу, - розповів начальник Волинського лінійного відділу майор міліції Сергій Назарук.
Каретою швидкої допомоги хлопчика доставили до Рожищенської центральної районної лікарні. Після госпіталізації постраждалого направили в опіковий відділ Луцької міської клінічної лікарні. За висновками лікарів у хлопчика - 50% опіків шкіри.

Кiлькiсть переглядiв: 577