FacebookПідписатися на RSS

ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ!

9 березня, в актовій залі, Рожищенського ліцею №4 відбувся захід з мультимедійним супроводом «Моя стежина до Шевченка. Декламування віршів», який підготували класний керівник 3-Б класу Літвінюк Н. А., класні керівники 4-х класів Райниш А. В., Малярчук З. А. та Матейко Л. С.

Ми не просто вшанувати пам'ять великого Кобзаря, а й відчули його невмируще слово серцем. Ведучі, учні 7-Б класу, донесли до присутніх невідомі сторінки життя геніального українця. Жоден поет світу не зрівняється з ним у величі своїх жертв, любові до свого народу. Дивна дія Кобзаревого слова - навіть через століття ми чуємо його вірші.
Декламатори учні 4-х класів розповіли напам’ять твори Т. Г. Шевченка. Вони довели, що життя великого поета – сонет любові до України, в якому біль і смуток, одкровення, переживання, щира думка і непохитна віра в щасливе майбутнє. Ми переконані, що лише тоді почнеться справжнє відродження добра і справедливості, коли всі почуємо те слово і засвоїмо шевченкові уроки.
Учасники заходу мали змогу переглянути відео «Обличчя української історії», «Тарас Шевченко. Художник з душею поета», «Тече вода з-під явора…», мультфільм «Садок вишневий коло хати». Усі заспівали пісню «Зацвіла в долині червона калина». Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері.

/Files/images/2023_rk/зображення_viber_2023-03-09_15-02-27-407.jpg /Files/images/2023_rk/зображення_viber_2023-03-09_14-57-45-372.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 71