FacebookПідписатися на RSS

Тиждень безпеки життєдіяльності

З 26.09-30.09. 2022 року в Рожищенському ліцеї №4 був проведений Тиждень безпеки життєдіяльності, у рамках якого проходило чимало заходів з допомогою учнів, класних керівників, соціального педагога, психолога та вчителів основ здоров’я.

Розпочався тиждень із виставки дитячих малюнків «Моя безпечна країна: майбутнє». Протягом уроків учні переглядали відеопрезентації. У 7-В класі пройшла виховна година на тему: "Безпечна поведінка-запорука здоров’я».

Вправи та ігри щодо підтримки у стресових ситуаціях допомогли учням відчути себе впевнено у закладі освіти під час сигналу "Увага всім!", які провела соціальний педагог у 3-х класах. Вчитель Ярощук Т. С. З учнями 7-их класів переглядали відеопрезентацію (онлайн) «Я в безпеці» та провели конкурс на кращого знавця правил безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях. Також учні долучалися до виготовлення пам’яток: «Пожежна безпека», «Як знизити ризик інфікування коронавірусом», «Дії у разі надзвичайної ситуації або війни». Онлайн зустріч Сироти Л. С. відбулася з учнями 8А класу, що ознайомилися із вибухонебезпечними предметами переглядом презентації.

Завершився тиждень фронтатальною бесідою «Безпека як потреба. Види і рівні загроз. Заходи безпеки. Національна безпека» Ткачук Л. М., вчитель основ здоров'я і учнів 9-Б класу та онлайн-переглядом документального фільму про війну учнів 8Б класу.

/Files/images/1664518868706 (1).jpg

/Files/images/20190221_104117.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 87