FacebookПідписатися на RSS

Нам мир потрібен - для життя...

/Files/images/2022/зображення_viber_2022-09-22_15-07-32-007.jpg Нам мир потрібен-для життя.

Нам мир потрібен-для здійснення мрій.

Нам мир потрібен-для радості.

Нам мир потрібен-для щастя.

Міжнародний день миру відзначається щорічно 21 вересня. Для України це свято має особливе значення. Протягом усієї історії наша держава боролася за своє мирне існування. Україна - це країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу і чорної йому зради...

І нині в 2022 році цвіт української нації віддає величезну ціну-своє життя, у боротьбі проти російської агресії, щоб наші нащадки ніколи не знали війни.

Вчителі та учні нашого ліцею активно долучились до участі в організації та проведенні заходів до Міжнародного дня миру. Класні керівники 1-11 класів проводили бесіди, години спілкування на вищезазначену тему. Класний керівник 1-Б класу Рубік М. В. зі своїми вихованцями на уроці дизайну й технологій виготовляли голубів-символ миру. Літвінчук Л.Б., класний керівник 2-Б класу, провела вікторину:”За мир в усьому світі”. Психолог ліцею Дацюк Л.В. організувала ранкову зустріч з учнями 4-Б класу ”День Миру” та заняття з елементами тренінгу для учнів 4-А:”Мир усім дітям на планеті”, для учнів 4-В класу - “З миром у серці”. Класний керівник 2-В Гончаревич Л.А. провела виховну годину “Діти України за мир”. Соціальний педагог Матвійчук Н.А з учнями третіх класів писали листи українським солдатам і віднесли їх волонтерам. Учні 8-А та 8-В класів малювали плакати на тему: “Нам мир потрібен для життя”.

Будьмо гідними великої слави Героїв України, які твердо вірили, вірять і знають: українська нація існуватиме доти, доки хоча б один українець буде готовий покласти своє життя в бою!

/Files/images/2022/мир.png

Фотогалерея доступна за поликанням
Кiлькiсть переглядiв: 87