FacebookПідписатися на RSS

ПРО ПІДСУМКИ КОНКУРСУ "ТВОРЧІ СХОДИНКИ ПЕДАГОГІВ ЛІЦЕЮ"

З метою пропаганди перспективних моделей оновлення змісту освіти, виявлення та підтримки творчих педагогів, розкриття їх можливостей в реалізації завдань реформування освіти, науково-методичного супроводу навчально-виховної роботи, керуючись нормативною базою діяльності в освіті: Законами України „Про освіту”, „Про загальну середню освіту” з 1 по 15 лютого 2022 року в Рожищенському ліцеї №4 проведено шкільну виставку дидактичних і методичних матеріалів „Творчі сходинки педагогів ліцею”.

Для участі у виставці було подано 6 робіт педагогічних працівників, які презентували матеріали за номінаціями:

- освіта дітей з особливими потребами – 4 роботи (роботи подані заступником директора з навчально-виховної роботи Оленою Тананайко, практичним психологом Лілією Дацюк, логопедом Людмилою Ткачук, асистентом вчителя інклюзивного та інтегрованого навчання Юлією Пташник;

- математика – 1 робота (робота подана вчителем математики Іриною Бугайчук);

- управління навчальними закладами– 1 робота (робота подана заступником директора з навчально-виховної роботи Людмилою Зелінською).

На шкільну виставку були представлені такі види науково-методичних видань: методичні рекомендації, методична розробка, дидактичні матеріали, спрямовані на вироблення нових прогресивних підходів до проблеми подальшої розбудови освітянської галузі. Роботи вирізняються новизною і актуальністю, науковим підходом і прикладною спрямованістю. Це свідчить про постійний творчий пошук окремих представників педагогічного колективу, ефективне використання інноваційних технологій в освітньому процесі.

/Files/images/pochatkov/IMG_4617.JPG /Files/images/pochatkov/IMG_4622.JPG /Files/images/pochatkov/IMG_4626.JPG /Files/images/pochatkov/IMG_4620.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 124