FacebookПідписатися на RSS

ТРЕТІЙ ДЕНЬ МЕТОДИЧНОЇ ДЕКАДИ

Успіх будь-якої справи залежить від її реалізації, тому, щоб досягти результативності у будь-якій справі, необхідно пробувати зробити це неодноразово.

Педагоги ліцею під час методичної декади щоденно тренуються вправлятися у використанні онлайн-сервісів, щоб надавати якісні освітні послуги під час дистанційного навчання.

Вчителі української та іноземної філології, суспільно-гуманітарних та розвиваючих дисциплін 0 грудня працювали на семінарі-тренінгу із заступником директора Оленою Тананайко. «Онлайн-інструменти для оцінювання учнів»- за такою назвою відбувався тренінг.

Велика увага під час дистанційного навчання належить тренувальним вправам, які забезпечується завдяки роботі з різними сервісами.

/Files/images/2020-2021/gruden/IMG_2257.JPG

/Files/images/2020-2021/gruden/IMG_2258.JPG/Files/images/2020-2021/gruden/IMG_2260.JPG

Використання учнями смартфонів, вільний доступ до мережі Інтернет— це елементи повсякденного життя учнів. Учителям потрібно мотивувати учнів до навчання. Зацікавити сучасних підлітків до вивчення предметів можна за допомогою використання хмарних технологій, що містять створення та використання ігрових мультимедійних вправ. Адже гра— це природне середовище для дитини, тим більше, якщо її етапи можна проходити у власному телефоні.

Методичний тренінг «Онлайн-сервіси та інструменти організації освітнього процесу під час дистанційного навчання» провела вчитель інформатики Тетяна Кадушкіна для вчителів математичних та природничих дисциплін, вчителів початкового навчання, педагогів соціально-психологічної служби. Присутні за розробленим алгоритмом дій вчились та закріплювали навички роботи з сервісом Learning App -сервіс з навчальними інтерактивними модулями та можливістю створювати власні вправи з різних предметів. Після реєстрації на сайті можна користуватись навчальним наповненням, створювати тести й відправляти учням посилання. Учасники семінару переконались у його спроможності та ефективності, зручності у використанні для закріплення вивченого, розвитку умінь та навичок з усіх навчальних дисциплін.

/Files/images/2020-2021/gruden/IMG_2248.JPG/Files/images/2020-2021/gruden/IMG_2249.JPG/Files/images/2020-2021/gruden/IMG_2251.JPG

/Files/images/2020-2021/gruden/IMG_2253.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 437