FacebookПідписатися на RSS

У ЛІЦЕЇ РОЗПОЧАЛАСЬ МЕТОДИЧНА ДЕКАДА

З метою ознайомлення педагогічного колективу з надбанням вчителів закладу у використанні технологій дистанційного навчання, покращення результативності навчання, підвищення педагогічної грамотності учителів, підвищення ефективності уроків та якості надання освітніх послуг, готовності педагогічного колективу до роботи в умовах карантину у ліцеї 8 грудня розпочалась методична декада «Нові підходи до організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання» , яка триватиме до 18 грудня.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Зелінська Л.М. провела методичну оперативку з членами методичної ради ліцею, на якій з’ясували організаційні питання декади.

8 грудня вчителі початкового навчання взяли участь у методичному дайджесті «Оцінювання учнів початкової школи під час дистанційного навчання», на якому обговорили особливості оцінювання учнів початкових класів Нової української школи та питання організації даного оцінювання в умовах дистанційного навчання.

Педагоги з’ясували, що основною метою оцінювання учнів в умовах дистанційного навчання є не перевірка і контроль, а забезпечення зворотного зв'язку вчителя з учнями. Тому в організації щоденного освітнього процесу варто надавати пріоритет формувальному оцінюванню, яке передбачає надання учням підтримки, коригування засобів та методів навчання у випадку виявлення їх неефективності. Результати виконаних учнями робіт мають використовуватися для відзначення їх успіхів, аналізу помилок, планування подальшої роботи з опанування навчального матеріалу в умовах дистанційного навчання.

/Files/images/2020-2021/gruden/IMG_2208.JPG/Files/images/2020-2021/gruden/IMG_2210.JPG

На першому тижні декади передбачено проведення навчальних семінарів-практикумів для вчителів різних кафедр з питань ознайомлення з онлайн-інструментами для забезпечення якісної організації дистанційного навчання.

На другому тижні – вчителі матимуть змогу відвідати презентаційні уроки, які проводитимуть педагоги ліцею на різних кафедрах.

Кiлькiсть переглядiв: 406