FacebookПідписатися на RSS

Завершуємо рубрику "Привітай ветерана"

Напередодні Дня захисника України в 5-В класі Рожищенського НВК №4 пройшов незвичайний урок патріотичного виховання.

Учні до нього готувалися завчасно – цілий тиждень малювали, витинали, ліпили, клеїли, плели й вишивали, вкладаючи у свої вироби, на тему миру та вдячності воїнам-захисникам, тепло маленьких сердець та величезну непохитну віру у перемогу України, як перемогу правди і добра.

В результаті вийшла чимала кількість робіт, яку діти запланували передати захисникам на схід. І ні для кого не секрет, наскільки наші бійці чекають та цінують подарунки виготовлені дитячими руками.

Мама Наталія Марценюк запросила двох учасників АТО Олександра Наумика та Віктора Клімука. Бійці познайомилися з учнями, коротко розповіли про себе, а далі п’ятикласники більше години буквально засипали своїх гостей питаннями.

Коли на всі свої запитання діти отримали відповіді, завуч з навчально-виховної роботи Валентина Степанюк та класний керівник 5-В Інна Грубізна подякували гостям, привітали їх з прийдешнім святом та висловили сподівання, що зустрічі такі проходитимуть в школі й надалі.

Олександр Наумик пообіцяв передати пакунок з подарунками волонтеру Володимиру Добровольському, який від перших днів збройного протистояння, вже незліченну кількість разів возив допомогу на схід, неодноразово бував безпосередньо у зоні, де велися запеклі бої і до цього часу продовжує підтримувати воїнів-захисників.

/Files/images/privtannya_veterana/5-v/DSCN0994.JPG

/Files/images/privtannya_veterana/5-v/DSCN0996.JPG

/Files/images/privtannya_veterana/5-v/DSCN1006.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 484