FacebookПідписатися на RSS

29 травня в Рожищенському НВК №4"ЗОШ І - ІІІ ступенів-гімназії" відкрився пришкільний табір відпочинку "Калина"

Літо – це чудова пора року, коли діти мають змогу відпочити та оздоровитися. Ось і сьогодні, теплого сонячного дня, щаслива дітвора поспішає до школи, тому що там відбудеться урочиста лінійка, присвячена відкриттю оздоровчого табору відпочинку «Калина» у НВК №4 м. Рожище.
У ньому діти зможуть зміцнити своє здоров’я, набратися сил і гарно відпочити. Довгоочікувана зустріч дітлахів НВК №4 з пришкільним табором відпочинку «Калина» приватиме впродовж 14 днів. Вихованці табору подорожуватимуть Веселковою Галактикою.
29 травня діти старанно працювали над оформленням загонових приміщень, оформлювали емблеми, розучували веселі девізи, створюючи атмосферу польоту у відкритому космосі.
Ідея космічної подорожі через планети Нових вражень, Пригод та Цікавих зустрічей має на меті захопити дітей з першого до останнього дня, зацікавити їх табірним життям та залишити приємні спогади до наступного літа.

Надалі учні щодня будуть займатися цікавими справами: грати в м’яча, змагатися у різних видах спорту. Хлопчики матимуть змогу презентувати свої туристичні вміння та позмагатися в силі, спритності і кмітливості. Дівчата покажуть свою майстерність у виготовленні найвишуканішого одягу на параді моди.

Програма табору насичена та різноманітна: конкурси малюнків на асфальті, флешмоби, квести. Діти матимуть змогу продемонструвати свої таланти: танцювати, співати, виготовляти різноманітні поробки. Переможців обов’язково чекають цікаві нагороди. А також на них чекає сюрприз – дитяча дискотека.

Учні забезпечені повноцінним гарячим та якісним харчуванням. Страви різноманітні, корисні та вітамінні.

У нашому таборі діти отримають велике задоволення від спілкування з друзями та цікаво проведуть час.

/Files/images/2016-2017/DSCN5130.JPG

/Files/images/2016-2017/DSCN4678.JPG

/Files/images/2016-2017/DSCN5426.JPG

/Files/images/2016-2017/DSCN5359.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 506